ADW Launcher

ADW.Launcher har flera inställningar som man kan göra för att underlätta navigeringen mellan appar. Man kan ställa in ett flertal olika fönster så att man får plats med många appar eller widgets och har man flera sådana fönster kan man ställa in så att bakgrundsbilden scrollar med mellan fönstren. Det går också att ställa in hur många kolumner och rader med appar/widgets som ska visas i fönstren.

Enkel och ren i sin design. Prickar i nedermenyn som visar vilket fönster man bläddrat fram till. Drag-och-släpp-funktionerna fungerar bra trots att min skyddsfilm börjar bli lite sliten. Är man beredd att betala så finns launchern i betalversion, dessutom kan man köpa färdiga och faktiskt ganska snygga teman för ungefär en dollar stycket.

 

En stor nackdel är att launchern är väldigt seg, vet inte om det har att göra med att minnet börjar bli fullt, men det är helt klart irriterande att skärmen svartnar medan den laddar.

 

ADW Things – Utvecklaren

 

Presentationer och betygssättningar:

4,59 av 5 stjärnor på AndroLib

4,59 av 5 stjärnor på AppBrain

3,98 av 5 stjärnor på AndroidTapp

4 av 5 stjärnor på AndroidZoom

Ett svar på “ADW Launcher

  1. Jag lyckades flytta en ikon till dockan istället för papperskorgen, då byttes naturligtvis ikonen för app drawern ut. Det var helt omöjligt att komma på hur jag skulle ändra tillbaka, lika omöjligt att öppna appdrawern. Tills jag hittade nedanstående post på Androidforum!

    http://androidforums.com/captivate-support-troubleshooting/225616-adw-launcher-dock-icons-help.html

    Ett alternativ hade varit att ta bort ADW launcher och installera igen, men eftersom den följde med i uppgraderingen när jag rootade telefonen så var det inget alternativ (gick inte all avinstallera).

Translate »
%d bloggare gillar detta: