Första träningsappen jag laddade hem – och den bästa hittills. Enkel, lätt att förstå och använda. Vissa funktioner kostar att använda, men jag tycker att man kommer långt med det som är gratis också. En nackdel är att man måste ange steglängd när man använder stegräknaren – varför det när den samtidigt kan registrera på kartan med hjälp av GPSen? Sedan har jag inte riktigt fått kläm på när och hur den gör paus i sina mätningar (tanken är god).

 

Gratis att ladda ner. http://www.worksmartlabs.com/cardiotrainer/

Facebook: http://www.facebook.com/cardiotrainer

 

4,45 av 5 på AndroLib.

3,6 av 5 på Android Freeware

2 kommentarer

 1. Author

  Skottland!?

  Har inte rört mig så mycket på sistone, men igår tog vi en promenad. Döm om min förvåning när vi kom hem och jag såg att jag gått 12 km i timmen i Skottland! Jag hade snarare gått 5,5 km i en timme här i närheten av hemmet! Kollade FAQen och jag kanske måste starta om telefonen nästa gång, men Skottland!? Jag har i alla fall inte varit där tillsammans med den telefonen. Ska göra ett försök till på ”rätt” sätt så får vi se.

 2. Author

  Det är med blandade känslor

  Det är med blandade känslor som jag tar bort CardioTrainer. Jag tycker det är en bra app om man vill träna och vill ha lite motivation. En trevlig ny funktion som kom dagarna innan jul var att man kunde avge ett nyårslöfte, att träna X antal gånger i veckan.

  Första veckan kändes det ganska sporrande att ha ”kravet” att röra sig. Andra veckan blev det lite jobbigt eftersom jag glömt att registrera min träning men det åtgärdades lätt genom att lägga till de träningspass jag kom ihåg så var det problemet ur värden. Den tredje veckan kändes det dock mer som ett krav än en morot.

  Nu behöver jag feel-good-appar, och eftersom jag bara känner mig stressad över att få in det jag rör mig så åker den bort men jag kan tänka mig att lägga till den igen när jag känner mig mer motiverad – om det inte hunnit komma någon bättre innan dess förstås.i kom hem och jag såg att jag gått 12 km i timmen i Skottland! Jag hade snarare gått 5,5 km i en timme här i närheten av hemmet! Kollade FAQen och jag kanske måste starta om telefonen nästa gång, men Skottland!? Jag har i alla fall inte varit där tillsammans med den telefonen. Ska göra ett försök till på ”rätt” sätt så får vi se.