Gammalt och nytt tyg

Projekt klä om stol

Jag har en gammal campingstol som jag ärvt efter mormor och morfar. Den har hållit bra i tiotals år (40? 50?) men senaste vintern när den fick stå ihopvikt ute på altan tog sista knäcken på tyget. Det är något nylonliknande material.

Häromdagen var vi inne till Örebro och köpte markistyg och idag skulle jag sätta fart. Det är ett gult och orange tyg, väldigt somrigt och glatt i färgerna. Jag monterade ner stolen och mätte ut tyget. När jag sytt första vecket kom jag på att det ska fästas i fjädrar på stommen. Från början fästes fjädrarna i tyget och det har ju hållit alla år men frågan är om markistyget håller?

  • Gammal campingstol
  • Gammal campingstol
  • Gammalt och nytt tyg

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »