Flygtrafik

Flygplan och flygstrimmor på himlen – 2

För lite drygt ett år sedan lade jag upp en skärmdump från Flightradar24 som visade en ögonblicksbild av flygtrafiken över ”min” del av Sverige. Det var ganska tomt. Så jag tänkte det kunde vara dags att undersöka hur det ser ut idag. Vi kan fortfarande inte flyga till särskilt många ställen utanför Sverige, i de fall det går är det ganska mycket regler att hålla koll på och det kan hända att reglerna ändras under tiden en är borta. På så sätt är det inte mycket som ändrats. Idag är det söndag, kanske det påverkar, men flygtrafiken har inte ökat i alla fall.

Flygtrafik över Sverige 20 juni 2021
Flygtrafik över Sverige 3 juni 2020
Flygtrafik över Sverige 3 juni 2020

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: