Så redo för odling!

sedan förra sommaren har jag städat ur växthuset lite mer organiserat. För det mesta brukar jag rensa ur det mest stökiga, slänga gamla plantor som har dött och ta bort det värsta av det som har växt mellan plattorna i golvet.

Mycket beror på vinrankan som vi har i ena hörnet. Den släpper en massa löv på hösten och och tar sig in mellan glasskivorna och stommen på växthuset. I höstas klippte jag ner den till en meter ungefär och då kunde jag rensa bort en massa löv och sånt som har fastnat. Jag har justerat en del golvplattor som har har halkat upp med tiden. Odlingslådorna har blivit flyttade så att jag har kunnat städa under dem.

Nu är jag nästan nöjd för i år, så nu är det bara att hitta frön att så eller plantor att plantera.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »