Hosta och småkrasslig

Jag har på ett sätt tur eftersom jag får vara på jobbet och träffa mina arbetskamrater. Jag har dessutom två arbetsplatser så jag får se världen: både Fellingsbro och Kopparberg! Det gör nog alla restriktioner runt covid-19 mer uthärdligt. Men att behöva vara hemma vid minsta rassel i halsen är rätt tradigt ändå. Runt årsskiftet var jag hemma två gånger ganska tätt inpå varandra, nu efteråt tror jag det berodde på att jag tränar ganska hårt dagen innan och kroppen sade ifrån. I vanliga fall hade jag gått till jobbet, nu går det ju inte förrän det finns bevis att det i alla fall inte är covid. Nu är jag inte säkert på om det kan vara allergi, jag är ganska säker på att det är det men kan en någonsin vara 100% säker?

Test-paketen ändra lite för varje gång. Nu är det mer noga med eventuell smittspårning och isolering om någon i familjen är positiv.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: