Hostar igen

Idag fick jag lov att sjukskriva mig igen. När jag vaknade var jag väldigt hostig och hes och trött. Jag tog min allergi tablett men den verkade inte ordentligt. Eftersom det är som det är nu med covid-19 och en inte ska gå till jobbet när en har symptom fick jag lov att sjukskriva mig idag igen. Det känns jobbigt att behöva göra det men jag har ju inte testat mig medan jag var sjuk och mitt antikroppstest var negativt.

Jag har haft min viktväst varje dag sedan jag fick den, ibland har jag den bara när jag sitter på gymbollen och tittar på TV, ibland när jag är ute och arbetar i trädgården eller när jag tränar. Än så länge har jag inte använt den vid hård träning. Idag har jag på några vikter till så nu väger den 5,4 kilo. Jag har en känsla av att det är viktigt att tänka på hållningen när man har den på, jag tror det är lätt att säcka ihop under vikten. Samtidigt så sitter den väldigt bra, tajt mot kroppen, så det känns nästan inte att en har tyngden på sig.

Jag stoppade in några fler vikter så nu väger den 5,4 kilo. Det går också bra att bära eftersom västen sluter så tätt om kroppen.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: