Provat västen

Idag har jag äntligen orkat prova viktvästen! Jag har varit för trött för att prova efter jobbet hittills. Jag har verkligen varit nyfiken på att testa den och ser fram emot att se om den har någon effekt. Jag tänker att den kan vara bra att ha vid träningspass och kanske när jag grejjar i trädgården eller fixar inomhus – när jag är aktiv. Som jag förstod det från studien jag hittade så hade personerna på sig västen hela tiden ett visst antal timmar men jag har svårt att förstå hur den eventuella viktnedgången som skulle bli av att simulera högre vikt skulle hålla i sig om en slutar bära västen. Fast kanske är det bara så enkelt som att det är samma sak som att effekten går ur när en slutar träna?

Jag gick på bandet, ganska lugnt tempo eftersom det var första gången, 30 minuter med fyra kilos last. Det kändes faktiskt i kroppen att den jobbat lite extra, blev trött i musklerna som hållit upp västen. trött i benen.

Translate »
%d bloggare gillar detta: