Slut på semestern

Idag var det bara att gå tillbaka till jobbet igen. Jag tycker jag haft det så bra på semestern att det kändes lite onödigt. Nu har jag i alla fall lärt mig att planera schemat så att jag hade ett ganska luftigt schema när jag kom tillbaka, det är lätt att glömma att det tar ett tag att landa igen. Det var kul att träffa arbetskamraterna igen och att träffa de som i vanliga fall är på Näbbtorget men som kommer till Knuffen över semesterperioden, vi träffas inte så ofta så det blir extra roligt.

Jag flexade ut lite tidigare och tog en promenad på stan medan jag väntade på att bli hämtad av Jonas efter jobbet. Tänkte att jag skulle unna mig att sluta tidigt och att inte gå all in som jag gjorde förra sommaren när jag till slut var på väg att bränna ut mig igen.

Relaterade bilder: