Hjälpt till i Bakstugan

Det är en annorlunda sommar i år, på gott och ont. Det goda är att det kommer mycket svenska turister och upptäcker Tiveden. Det gör att det blir mycket besökare till Bakstugan. Annars är det mycket tyskar och holländare som kommer till skogen. Jag tror de turistar på ett annat sätt även om de också kommer och fikar.

Jag har sett det när jag varit till turistställena som nationalparken och Fagertärn, det är mycket mer bilar i år och det har varit så sedan i våras. Bra att folk inser att det finns mycket att se i Sverige också!

Några dagar har jag varit i Bakstugan och hållit pappa sällskap, redo att hoppa in och hjälpa till om det skulle bli anstormning. Det har det inte blivit när jag varit där, däremot när jag varit hemma i Fellingsbro. Det känns ändå bra att kunna hoppa in om det behövs.

Jag får ju tillfälle att se till min utställning också! 🙂


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: