Riktigt fint vid stugan.

Sista veckan på semestern och jag är ensam i stugan. Jonas har börjat jobba igen och ingen av grabbarna ville följa med.

Jonas och jag har varit ganska mycket i stugan i Tiveden i år. Vi har röjt och klippt gräset. Pappa brukar klippa med sin åkgräsklippare men först tänkte vi han kunde slippa när vi ändå är där, sedan gick den sönder. Det är bra träningspass så det gör ingenting alls.

Det så välskött och trevligt ut när gräset är klippt, men jag har tagit det en liten bit i taget. Gräset är ganska långt och längre blir det. Dessutom har det varit ganska blött och de första gångerna blev det en stor gräs kokka under gräsklipparen så jag fick vänta tills det torkat efter varje regnskur. Det syns på bilden att gräset hunnit hämta sig olika mycket.

Translate »
%d bloggare gillar detta: