Hälsat på lill-brorsan

Dagens utflykt gick från stugan till brodern med familj i Väderstad. Det var en trevlig dag, så roligt att träffa brorsonen som snart blir tre år. Vi tog en promenad och tittade på jordbruksredskapen de har utställda vid Väderstadsverken, Där gör de riktigt stora jordbruksredskap. Jag fotade en del hyperfärgbilder, jag tycker maskiner och metall gör sig bra i det lite hårdare ljuset som blir.

Bilden till inlägget då, hur hör det hit? Jo, jag brukar gå på toa och kissa innan jag ska någonstans, jag har en stor blåsa och behöver gå ett par gånger innan det blir tomt. Det är trots det inte ovanligt att blåsan fylls på och det riktigt fort. Kände det redan i Askersund men trodde jag skulle kunna hålla mig. Vid Hammarbroarna blev det kritiskt så jag föreslog att vi skulle svänga in mot Övralid, hade för mig att det var lite skogigt in längs vägen. Alldeles vid stora vägen, R50, ligger Nykyrka. Då fick jag en genialisk idé! Kyrkor brukar vara öppna och de ska ha toalett för gudstjänstbesökarna! Så vi stannade till. Inne i kyrkan finns ingen toalett men väl i en separat byggnad som en kan använda om en är där och sköter gravar. Vilken lättnad! 😀