Hemester i Örebro

Idag var det äntligen Jonas tur att testa antikroppar mot covid. Det var ett snabbtest så han fick svar efter en kvart. Det var negativt!!? Jag blev helt paff när jag fick veta, var så säker på att han skulle ha påvisbara antikroppar. Den som han pratade med där berättade att det verkar som om det finns flera stammar och att inte alla syns på proven för de har provtagit personer som varit positiva för viruset men negativa på antikroppstestet. Så frustrerande! Jag förstår verkligen nu varför det dröjt så med de där testerna för jag är fortfarande säker på att det var covid vi hade… Inte så mycket att göra i nuläget, får helt enkelt vänta och kanske ta nytt prov om det kommer något bättre eller bredare test.

Medan Jonas var och tog prov gick jag och grabbarna och fikade på Wasa-konditoriet. Det var mysigt. Jonas kom dit och fikade också när han var klar med provtagningen. Sedan hade vi tänkt gå på slottet och se länsmuseets utställning men det var ont om tid så vi handlade skor till grabbarna, sedan gick vi till Kina Muren och åt buffé. Det var gott som alltid men det är så svårt ibland att uppskatta rätt mängd mat.

Jonas hade ett möte på jobbet inbokat. Under tiden hann vi andra åka till NetOnNet och Marieberg, det blev en trevlig shoppingtur. När vvi var klara och hämtade upp Jonas var vi ganska möra allihop.

En bra semesterdag helt enkelt!

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: