Inleder semestern i stugan

Det bästa sättet att börja semestern och komma ner i varv är att åka minst några dagar till stugan. Det är något där som gör att även om vi har en massa aktiviteter så är det avkopplande.

Det började dock inte så bra. När jag gick in i stugan fick jag en känsla av att det var stökigt och ovanligt smutsigt. När jag kom in i köket upptäckte jag en död fågel. Den hade antagligen kommit in genom skorstenen och via ventilen. Stackaren. Den hade varit inne i alla rum, suttit i fönstren, flugit in i ett fönster. Jag tror att det var en flugsnapparhona. Jag förstår inte varför den hade hamnat i skorstenen från början.

Den här helgen har vi rensat gräs och sly på ett område som lutar så mycket att papps inte kan köra med gräsklipparen där, det fick bli snörslagaren istället. Jonas sågade mer lite buskage och sågade upp en del av veden från förra året.

Det blev en tur till Kalles Handelsträdgård i Askersund också, så jag kunde fixa till blomlådorna på altan.

Det blev en bra helg, vi fick ganska mycket gjort men oj vad trött jag var när vi åkte hem!

Translate »
%d bloggare gillar detta: