Coronavirus

Negativt antikroppstest 🙁

Idag fick jag svar på provet jag tog igår. Det var negativt. Jag tycker det är konstigt. Å andra sidan visar det bara positivt i 70% av alla positiva fall så jag kan vara en av de 30% som har falskt negativt svar. Det är ändå en besvikelse, även om en ändå måste vara försiktig så blir det ändå en nyansskillnad. Jag tror att jag fått med de flesta av de symtom jag hade:

  • symtom som smög sig på över flera dagar innan febern kom
  • hosta
  • huvudvärk
  • feber
  • trötthet
  • smakbortfall
  • virusblåsor
  • återhämtning i vågor, ena dagen bättre, nästa lite sämre igen
  • restsymtom: pollenallergi som känns längre ner i lungorna än förut, mer känslig för pollen och parfym i lungorna

Jag hoppas Jonas får positivt på sitt test. I så fall ska jag kosta på ett eget prov privat.

Idag var det i alla fall sista dagen innan semestern och Jonas och jag ska åka till stugan över helgen.


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Translate »
%d bloggare gillar detta: