En bra söndag

Idag har det varit en ganska bra dag. Den börjar med att vi städade och plockade rätt lite bland våra grejer. Sedan var vi till sopstation hon slängde plast och kartong. Därefter var vi och handlade mat och så var vi inne en sväng på handelsträdgården och köpte blommor.

På eftermiddagen kom svärföräldrar för att fira svärfar som fyllt 75 år. Vi satt ute i solen och grillade och åt tårta som Jonas bakat. Det var trevligt och första gången de var ute på något längre äventyr sedan covid började påverka livet.

På kvällen såg jag att det rapporterats noll nya dödsfall senaste dygnet. Det känns positivt även om det förmodligen kommer att öka när vardagen kommer igen. Runt 80 har det väl hållit sig på senaste veckan.

Bilden, då? Jag bara var tvungen att ta bild på plantan som heter lewesia eftersom et av de p-piller jag skriver ut ofta heter just Levesia.

Translate »
%d bloggare gillar detta: