Coronavirus i genomskärning

Ska få testa antikroppar

Nu har regionen bestämt att alla anställda ska få testa antikroppar! Vi är väl ganska lågt prioriterade i och för sig så kanske mot slutet av sommaren eller hur lång tid det nu kan ta.

Samtidigt ska Jonas få testa dig via sitt jobb! Han ska testa sig om det par veckor. Det ska bli spännande att se vad hans test visar. Är det positivt kan jag utgå från att jag också har antikroppar och är det negativt så ska ju jag också få testa mig. Minst ett borde bli positivt även om proverna missat en del. Hoppas, hoppas i alla fall.

De prover som finns och ska användas har fått kritik för att de missar en del positiva så en kan tro att en inte har antikroppar trots att de finns där. Fördelen är ändå att de visar rätt, de är specifika för covid-19 antikroppar.