Hasselfors Naturfoto- och filmfestival

Fortsätter att planera utställning

Idag har jag fortsatt titta igenom mina bilder på datorn. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta nya bilder som jag är nöjd med. Jag vill helst ha Tivedstema eller åtminstone naturtema men bilderna jag tog i Tiveden förra året var så dåliga. Dels lyckades jag inte med ljuset, dels passar inte objektivet så bra på kameran så alla bilder som inte är inzoomade har suddig vinjettering. Därför har jag tittat lite på bilder jag tagit med Raspberry Pi-kameran men den kameran är jättesvår att ställa in fokus på så även om kompositionen är perfekt så är skärpan på fel ställe.

Jag ska åka ner och sätta upp bilderna på fredag och tänker passa på att ta lite nya bilder. Nu ser det ut som om det kan bli mulet nästan hela nästa vecka så det kanske inte går så bra. Det beror på vad jag hittar att fotografera, i bland kan det faktiskt bli bättre utan solen.