Ska ha en utställning igen

Vi pratade om att jag skulle ställa ut mina bilder i Bakstugan i Tiveden efter att jag varit i Hasselfors. Först kändes det som om det var så långt bort i tiden och gott om tid att planera, sedan blev jag sjuk i covid-19 (ganska säkert i alla fall) och därefter har tiden bara gått. Nu i veckan slog det mig att Bakstugan brukar öppna så här års, men skulle de öppna som vanligt? Det har liksom inte kommit på tal på ett tag, det har mest varit annat och hur pandemin påverkar oss.

Bakstugan slår upp portarna för säsongen till nästa helg och börjar med att ha öppet helger till att börja med fram till högsäsongen kommer igång och jag ska ställa ut där! Så nu blir det till att titta igenom mina gamla utskrifter från Hasselfors och eventuellt hitta något nytt också. Det ska bli så kul!