Testat några nya fotosidor

När jag var sjuk men på bättringsvägen skapade jag ett konto på DeviantArt för att de har grupper för infrarött foto. Grupperna verkar inte jätteaktiva men ett par är det lite liv i, tänkte det kan vara kul att följa dem. Efter snart en månad har det inte hänt något i de grupperna så jag googlade på reviews för sajten och den får riktigt dåliga betyg av användarna. Från att ha varit en sajt för seriösa konstnärer så har det blivit ett ställe för mobbning och falska kopior, så det känns inte så roligt att vara där längre och nu har jag avslutat mitt konto där.

Jag gick också med i SheClicks som är en sida och grupp för kvinnliga fotografer oavsett skills. Jag vet inte om jag passar in där för gruppen riktar sig till fotografer i Storbritannien som det verkar men jag ”lurkar”/smyger lite där och ser vad som finns och vad jag kan lära mig. Jag har bland annat sett ett fantastiskt bra webinar om att hitta sin egen grej, att prova sig fram och våga experimentera.