Produktiv dag

Idag har jag mått mycket bättre än jag gjorde igår och i förrgår. Det känns så härligt att kunna göra något av det som jag hade planerat för dagen. Jag har till och med fått mer gjort än vad jag trodde innan. Jag har skrivit på 9månader, jag har börjat på syprojekt, jag har varit ute i trädgården fotograferat, jag fixade lunchen, jag har köpt ett fotoredigeringsprogram (Affinity) som jag inte riktigt har hunnit prova än, jag har läst en del.

Lite glädjande nyheter i Corona krisen är att det verkar som att kurvan har planat ut så att det inte är fler varje dag som dör i sjukdomen i Sverige. Idag rapporterades Det visserligen om att det rapporterats in 184 döda senaste dygnet men det de ska spridas ut över flera tidigare dagar. Jag hoppas bara att de inte ropar hej för tidigt så att folk börja slappna av att smittan börjar komma igång igen. Som jag förstår det så har inte Göteborgsregionen eller Malmöregionen som har stora befolkningar nått sin topp än så där kan det fortfarande bli jobbigt för många.

Polen passar på att begränsa aborträtten ytterligare och föreslå en lag som sexualundervisning olaglig. Det är en medveten strategi därför att att det nu är det förbjudet att att vara ute och röra på sig på gatorna i Polen för att hindra Corona spridning. Därmed går det inte att demonstrera imot lagförslaget.