Påskdagen 2020

Idag har jag skrivit, massor, på min fotosida. Det är en sida med tidslinje över fotografins historia. Jag har en ambition att göra en avdelning om personer, händelser och metoder som är viktiga att känna till. Eftersom jag inte vet vad som är viktigt är jag inte så bra på att sålla så allt får följa med. Jag har mycket kvar, särskilt det som skulle kunna få egna berättelser, så jag tror jag behöver ta en paus för jag känner mest press nu. Press att bli klar, press för något så fånigt som att jag har ohanterbart många flikar öppna men jag försöker stänga ner dem en efter en.

Annars har det inte blivit så mycket gjort, skickade till och med en av sönerna som varit symtomfri några dagar till affären. Jag tror han tyckte det var en lita intressant upplevelse som jag gjorde första gången.

Jag försöker hålla mig à jour med vad som händer med covid-spridning och så men har inte orkat bry mig idag. Det stressar att se hur många fler som dött, hur de som arbetar mitt i det sliter, hur folk inte begriper att de ska ta rekommendationer på allvar. Jag orkar inte bry mig idag, idag behöver jag inte det heller eftersom jag är hemma. Det får bil på tisdag när jag ska tillbaka till jobbet där jag behöver ha lite bättre koll.

Har inte orkat träna något idag, har lite träningsvärk både i ben och mage från igår.

Relaterade bilder: