Lindesberg

Idag har jag jobbat i en av våra länsdelsmottagningar, den i Lindesberg. Jag tycker om att åka dit. Det är ungefär lika långt som till Örebro, så det är ingen skillnad. Däremot är staden mycket mindre, mindre trafik, mindre trängsel. Ett helt annat tempo redan innan en kommer till jobbet. Det är mer avslappnat att jobba där också, jag tror stan och pressen som finns där påverkar ungdomar också. Jag är ganska säker på det.

Idag blev det inte så mycket besök för min del. Inga, faktiskt. Jag hade bara telefontid och distansmottagning. Det är också lite mer avslappnat men också lite mer utmanande eftersom det blir ett annat sätt att vissa hur saker fungerar eller går till.

Det var inte mycket folk ute, mindre än vanligt, när jag tog min lunchpromenad nere längs sjön och bortåt kyrkan. Lite svalare idag men ändå vår i luften.

När jag slutat hade molnen försvunnit och solen sken igen. När jag kom till Fellingsbro stannade jag till på Solhems Handelsträdgård. Köpte ett par aklejor, tio penséer och ett par krukor påskliljor. Orkade inte ta hand om dem när jag kom hem men de klarar sig bra till i morgon. Sedan var jag till Hemköp och handlade lite mat och hämtade ut ett paket från Humlegården som Jonas köpt. Det blir nog lite ölbryggning i helgen 🙂

Körde ett styrkepass igår, tyckte inte jag tog i så mycket men jag fick träningsvärk så det gjorde nog lite nytta i alla fall.

Relaterade bilder: