Jobbat!

Jag fick svar på provet redan igår, en läkare från infektionskliniken ringde och talade om att provet var negativt (vilket är positivt!). Det första jag gjorde var att åka ner till affären och handla. Jag köpte fisk, som det inte blivit så mycket av senaste veckorna, godis(!) och lite annat smått och gott som tagit slut men som vi inte velat belasta våra hjälpsamma vänner med. Sedan festade vi på godis 🙂

Det var kul att komma tillbaka till jobbet, få något slags normalitet, träffa arbetskamrater, se stan. På tre veckor blir det en del mail att läsa ikapp, så det började jag med. Vi har så lite bokade besök som möjligt, försöker ta så mycket som möjligt över telefon eller videoapp. Jag hade ett bokat besök, en ungdom som ville byta p-stav mot spiral. Det är bland de roligaste arbetsuppgifterna, både att sätta spiral och att sätta eller ta ut spiral.

Ännu en solig dag. Passade på att ta en promenad med en arbetskamrat på lunchen, satt en stund i solen och bara njöt. Enligt termometern i bilen var det 18 grader när jag åkte hem. Härligt!

På kvällen gjorde jag ett lätt styrketräningspass och gick på bandet en halvtimme. Det kändes riktigt bra i kroppen.

Relaterade bilder: