Kall dag

I morse när jag vaknade såg det ut som om det låg snö på bilen, inte mycket men mer än bara frost. På övervåningen har vi tagit bort ett fönster och satt in en balkongdörr istället, utanför den står fortfarande byggställningen kvar eftersom vi behöver måla panelen innan det är klart. Ibland på morgonen tar jag ett kliv ut där och känner på luften, det var kallt.

Ännu en fredag utan fredagsgodis. Jättejobbigt! Vi letar i skåp och lådor för att hitta något alls. Pinnglass från Lidl hade vi kvar så alla fick varsin. Pizza från Mona Lisa blev det i alla fall: Jonas ringer och beställer, får summan som han swischar och när pizzan är klar ställer de ut den på trappen så Jonas kan gå fram och hämta.

Skrev en del till min fotosida på kvällen. Det kommer publiceras om några veckor, försöker dela upp det så inte allt kommer samtidigt. Har hittat lusten att ta reda på mer om olika saker och skriva om det. Hoppas så att det ska hänga i när jag kommer tillbaka till jobbet igen.

Hostar ibland, känner av allergin också. Pratade med min chef så jag ska få provta mig, om jag förstod det rätt ska jag få göra det så jag vet om jag ska få komma till jobbet på måndag. Det känns bra att få det gjort.

Inte tränat något idag, inte kommit mig för. Det har sett så kallt ut ute och jag kom liksom inte upp på löpbandet. Är så sugen på att börja styrketräna igen!

Relaterade bilder: