Dagvill

Nu har jag varit hemma lite över två veckor. Börjar bli smått dagvilsen. Höll på att glömma bort att jag måste meddela jobbet att jag inte kommer i morgon heller. Hostar men bara någon gång om dagen, när jag hostade i morse kan det ha varit för att jag fick en nysattack innan jag hunnit ta min allergimedicin. Det är så svårt att veta…

Världen har ju påverkats under corona-krisen på både dåliga och mindre dåliga sätt. Ett av de bättre sätten är att luften blivit renare. Där sjukdomen härjar som värst är utsläppen som minst. Eftersom resandet är begränsat och många länder stängt sina gränser eller infört karantänsregler som gör att det är omöjligt att flyga dit har flygtrafiken nästan försvunnit. På kul var jag inne på Flightradar24 och tittade. Här är en ögonblicksbild:

Flightradar24: Sverige den 2 april 2020 kl 11:22

Gått en halvtimme på löpbandet. Är nöjd med det. Är så sugen på att börja styrketräna, känner att kroppen vill det men är rädd att ta i för mycket om jag inte är frisk än.

Hade tänkt gå ut en stund i solen men inte ut innan vädret slog om till riktigt aprilväder: regn på tvären, blåst, snö och hagel.

Godissugen, Jonas med. Jag fantiserar först om att baka något gott men det går inte för vi har gjort slut på Bregottet. Något godis kanske? Nej, alltid är det något som saknas. Vi börjar fantisera om godispåsar och snart är det påsk. Åh, så mycket påskgodis vi ska äta!


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Translate »
%d bloggare gillar detta: