Lite hosta kvar, annars rätt bra

Det känns som om detta varit en lång dag. Jag är lite seg, kommer mig inte riktigt för med att göra så mycket känns det som. Stressad över att inte vara helt frisk än, vill tillbaka till jobbet för jag är så nyfiken på hur det är där samtidigt som jag är lite rädd för hur de har det. Tror ändå de har det rätt OK men det finns ju risk att vi blir flyttade dit där vi behövs mest och hur ska det då gå med min återhämtning från utmattningen? Försöker att inte tänka på det nu utan ta en dag i taget och försöka komma underfund med ur det är med hostan egentligen.

Hostar fortfarande men inte så våldsamt som förut. Det är egentligen den jag ska bli av med, ”bara”. Detta att inte bli provtagen är också frustrerande. Även om jag är ganska (99%) säker på att det är coronan jag har så kan jag ju inte vara helt säker. Hur är det med immuniteten? Kan jag utgå från att jag är säker nu då när jag kommer till jobbet? Det vore ju väldigt trist om jag skulle bli sjuk igen om ett par veckor i något som liknar Covid-19!

Gått en stund på löpbandet när jag var lite frusen. Det blev jag varm av.

Lite mer hungrig idag, mer sugen på att äta.

Skrivit massor, skrivit om Covid-19 på 9månader. Hoppas jag kan hålla i det och skriva lite mer. Har saknat det så mycket, det har nästan inte blivit något sedan 2010 när jag fick fästingfeber.

Relaterade bilder: