Lila blåsippor

Tagit en kort photo-walk

Idag har jag varit piggare, inte sovit lika mycket. På eftermiddagen orkade jag till och med ta en liten promenad ut på gärdena bakom huset. En får gå runt en liten skog så det är kanske 3-400 meter dit ändå. Jag var ivrig att prova det nya objektivet och IR-filtren. De verkar fungera bra och jag gillar dem, zoomen på objektivet är fantastiskt så det ska bli kul att använda det lite mer!

Hostar fortfarande och då rosslar det långt ner i halsen. Ganska jobbig hosta men det är skönt att huvudet inte längre bultar när det händer.

Vi fick en matleverans av goda vänner. Mjölk och ost har tagit slut och behövde fyllas på.

I förrgår fick jag en blåsa på tungan, jag trodde att det var för att maten var för stark. Igår började det blossa upp munblåsor på underläppen också så jag antar att det är en reaktion på coronaviruset (om det nu är det jag har). Var snabb att sätta på plåster så jag hoppas slippa ett stort munsår.

Det kom några gratulationskort på posten, roligt att få hälsningar den vägen också!

Relaterade bilder: