Börjar det vända?

Idag har jag varit lite piggare känner jag. Jag sover fortfarande mycket och hostar en hel del men känner inte av febern lika mycket längre, har inte haft frossa.

En märklig sak hände idag efter att vi ätit lunch. Maten var väl kryddad, det blir den ibland eftersom flera i familjen vill ha det extra kryddigt och starkt. Jag brukar kunna äta det även om jag inte finner någon glädje i mat som bränner mer i munnen än den smakar. Idag pirrade det till på tungan efter en stund och upp poppade en blodblåsa! Jag minns att det kunde bli något liknande när jag hade fästingfeber och hade ätit sura godisar. Jag antar att det har något med hur immunförsvaret gått igång att göra.

När jag tittar på min blogg känns det som att jag nästan bara skriver när jag är sjuk. Det känns faktiskt inte så bra. Jag hoppas jag kan hitta energi och inspiration att skriva även när jag mår bättre. Å andra sidan tror jag att behovet att skriva av sig är som störst då.

I morgon fyller jag år. Just den dagen har jag kanske inte sett fram emot mer än någon annan dag men det känns tråkigt att behöva ställa in planerade kalas och chansen att träffa släkt och vänner. Jag hoppas det blir tillfälle att ordna något lite längre fram i sommar någon gång.