Kaffekopp i vårsolen

Femte dagen hemma

Igår var jag så trött på kvällen. Jag somnade vid halv tio och det är inte ofta det sker. Hade nog ett par febervallningar i natt, inte någon hög feber men så pass att jag kände mig varm. Vaknade vid halv fem och gick upp en stund för att det blev besvärligt med hostan igen. Gick upp i sängen och sov en stund till när jag tröttnade.

När jag vaknade igen vid nio hade jag riktigt rosslig hosta. Det kändes att det lossnade slem långt ner i luftvägarna och jag kände mig riktigt risig. Det blev i alla fall lite bättre när jag kommit upp och tagit min morgonbrygd: citron, ingefära, gurkmeja och peppar i varmt vatten toppat med honung. Det lenar riktigt bra i halsen.

Morgonkaffet tog jag för första gången i år utomhus. Jag tog med det och klättrade upp på byggställningen som fortfarande står kvar mot väggen och satte mig i solen och njöt av solen och lyssnade på fåglarna. Det är verkligen härligt ute nu!

Det märkliga är att jag får ett litet energiryck på förmiddagen, jag blir otroligt rastlös av någon anledning. Idag skiner solen igen så jag tog med kameran ut i trädgården och fotograferade blåsippor. Sedan var energin slut för den gången.

Relaterade bilder: