Min fotosida EnchanTingIR

Lyckats krascha min fotosida

Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Igår tänkte jag att jag måste komma mig för att ändra subdomän-namn på min fotosida och när en gör det måste ett par sökvägar i databasen ändras också. När jag gick in i databasen såg jag att det var många rader med sökvägar så jag fick för mig att köra ett sql-kommando med sök-ersätt. Det var bara det att jag skrev fel i kommandot så alla länk-fält fick sökvägen till första sidan. Det resulterade i att servern gick i loop när jag skulle in på sidan efteråt.

När jag upptäckt felet kändes det som ett övermäktigt jobb att återställa, eventuellt skulle jag få klippa och klistra in varje post efter att ha gjort backup på databasen och börjat på ny databas. Så jag började från början igen och hoppas att sidan är bra innan 2 februari. Det får bli som det blir. Nu har jag i alla fall fått ihop något litet att visa om någon skulle vara intresserad:

Min fotosida

Relaterade bilder: