Det blir lite rörigt ibland

När jag har åkt till och från jobbet har jag börjat lyssna på ljudbok istället för på radion. Jag ska utvärdera det snart, är inte helt säker på att det är så smart.

Jag kommer på mig själv med att fundera på helt andra saker än ljudboken. Nu på sistone har väglaget varit dåligt på grund av snöslask så några dagar har jag haft fullt upp med att hålla mig på vägen.

Om det går så försöker jag välja korta böcker. Vet inte varför. Kanske har det med koncentrationsförmågan att göra, kanske har det mer att göra att tålamodet inte riktigt finns. Vill börja med nästa bok nu! Bra träning att ta det lite lugnare tänker jag då…

Sedan jag började jobba igen har jag lyssnat på tre böcker. En om hjärnan och hur bra fysisk aktivitet är för att hålla hjärnan alert. Jag får lov att lägga in en brasklapp om att det är under förutsättning att hjärnan inte är sönderstressad innan. En bok om utmattningssyndrom och en om perimenopaus.

Jag kan säga att min hjärna är väldigt förvirrad. Jag minns inte i vilket sammanhang olika saker nämns. Ämnena ligger ju så nära varandra så vissa saker kanske nämns i alla tre böckerna.

Så ett tips är att hålla sig till ett ämne eller välja så olika att de inte kan blandas ihop!

Kanske lyssnar på den en gång till, jag får se.

Translate »
%d bloggare gillar detta: