Ljudböcker om utmattningssyndrom

Om en inte tycker att en får bra hjälp på vårdcentralen eller Företagshälsovården så finns det bra böcker att lyssna på, som handlar om utmattningssyndrom.

Mitt tips är att börja med en ljudbok så att du kan lyssna när det passar dig. Min erfarenhet är nämligen att det är svårare att läsa och hålla koncentrationen än att lyssna och bara ta in.

När du lyssnat på ett par böcker så kommer vissa saker igen. Som vanliga orsaker till stress och utmattningssyndrom, kroppens reaktioner vid utmattning och vanliga reaktioner vid de olika stadierna utmattningen. För mig blev det stressande att höra samma saker igen och igen till slut, därför provade jag att ladda ner en e-bok istället. Då kunde jag scrolla förbi de avsnitt som kändes allt för bekanta och koncentrera mig på de avsnitt som jag kände gav något nytt.

Translate »
%d bloggare gillar detta: