Meditation

Meditation_by_Victor_Tongdee

Sedan jag träffade min coach / terapeut på företagshälsan förra veckan har jag mediterat varje dag. Det känns bra att ha kommit igång med det. Jag har ingen rutin och jag laddade ner fyra appar att testa. På så sätt har jag kört ett pass på morgon och ett på kvällen och ett par emellan. Ibland kör jag flera på rad eftersom de bara är 5-10 minuter långa. Jag vet inte om det är bra att göra så men det känns bra att få flera tillfällen och att kunna anpassa efter hur det känns för tillfället.

Först var jag väldigt säker på vilken app som verkade bäst men nu är jag inte lika säker längre. De är alla bra men med lite olika twist. Problemet är att efter en vecka behöver en betala för att komma åt innehåll och köra program/kurser. DET är inte bra för en utmattad hjärna…

Dessa är apparna jag provar (Android):
Insight Timer
Calm
Headspace
Mindfulness

Translate »
%d bloggare gillar detta: