Vägen ur utmattningssyndrom

Jag har redan hunnit skumma igenom en bok till. Inte alls målfokuserat eller stressad. *Ironi*

Jag blev så inspirerad av boken ”Utan press” att jag kastade mig över nästa bok i min bokhylla. Denna bok handlar om ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Jag blev erbjuden att gå en kurs när jag nyss blivit sjukskriven men klarade inte av att gå. Därför var jag lite nyfiken på metoden.

Kanske kan den vara något att titta mer på, kanske till och med gå syn för kursen när jag orkar men denna bok var inget för mig. Skriven allt för minnet från ett utanför perspektiv, som när de beskriver behovet av att hushålla med energin. Personen i exemplet far runt på ett sätt som jag möjligtvis kan känna igen mig i under min mest maniska period i menscykeln och att jag sedan blir allt tröttare fram till mens beror mer på hormoner än något annat. Där jag är nu räcker det att sitta och prata stilla med någon i en timme så blir jag mentalt trött, blev helt redan av att läsa exemplet.

https://www.storytel.com/se/sv/books/614456-Vaegen-ur-utmattningssyndrom-hantera-det-som-aer-och-ta-dig-dit-du-vill-med-hjaelp-av-KBT-och-ACT?appRedirect=true

Translate »
%d bloggare gillar detta: