Gott nytt 2018!

Gott nytt år! 

Så här års brukar jag antingen göra en sammanfattning eller framåtblick. Inte varje år förresten, 2016 gjorde jag ingen sammanfattning. Inte 2014 heller! Inför 2015 var målet att springa en mil. Jag har aldrig gjort det, jag har kommit fram till att är alldeles lagom med fem kilometer och kanske putsa tiderna på det. Jag hade en hel del idéer inför 2013, bland annat att kanske geocacha varje dag. Så blev det inte men det blev ett rekordår, jag och Jonas hittade hundratals cacher och var med på flera event. Det var hur roligt som helst! Det var också viktigt för det hjälpte mig att komma igång efter sjukdomen igen.

Jag har haft många idéer om vad jag ska skriva denna gång. Förra året, 2017, hade som helhet både höga toppar och djupa dalar men avslutningsvis känns det som att det finns hopp för framtiden.

Några Instagram-bilder som på ett slumpmässigt sätt sammanfattar 2017:

insta-edvandoli_2017Inför 2017 hade jag inga nyårslöften. Tror faktiskt inte att jag gör det i år heller. Har haft idéer som att skriva ett blogginlägg på någon av mina sidor varje dag eller röra på mig minst en gång varje dag. De är båda svåra att uppnå. Är jag sjuk en dag och inte orkar upp så är det kört. 

Jag kan i alla fall försöka vara mer aktiv, både i att skriva och att röra mig. Ett mål jag haft senaste åren är att komma i min Vadsbodräkt. Det har gått sådär, förra året kunde jag i alla fall knäppa kjolen med knapp! Den var lite för liten och jag är lite för *hrrmmm* överviktig för att vi ska vara helt kompatibla. Jo, förresten! I år ska jag odla i växthuset igen! Det fick ligga i träda förra året eftersom vi tänkt lägga om golvet. Det blev inte av så det får bli golvläggning nästa år istället.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Translate »