mumsmonsters geocachingäventyr!

Ett tag letade Jonas och jag geocacher under nicket ”mumsmonster”. Vi letade både högt och lågt under några år, mest intensivt under 2012 och 2013. Det började som ett sätt för mig att ta mig ut och röra på mig när jag återhämtade mig från fästingfeber. Just då var det väldigt bra eftersom jag hade väldigt dålig kondition när jag kom ur min sjukdom och geocaching innebar att vi promenerade, balanserade och klättrade. Vi tog oss genom skog och vatten, över berg och klippor. Bästa all-round-träningen helt enkelt.

Jag vet inte vad som hände egentligen. Jag tror att det var en kombination av att det tog lite för lång tid och att vi började komma igång att promenera och så småningom springa istället. Att bo i en liten ort på landet innebär många resor för att leta cacher, det tar mycket tid, ofta flera timmar åt gången. Så när hösten kom och mörknade tidigt tröttnade vi helt enkelt och till våren blev det inte så många fler cacher hittade.

Under kategorin Geocaching har jag lagt de blogginlägg som en gång hade en egen blogg men som blev bortglömd under några år, de görs mest rättvisa här 🙂

Det var i alla fall roligt så länge det varade!

Relaterade bilder: