Årliga höstlovsresan

En liten tradition vi har är att åka till Stockholm en dag på höstlovet. Det gjorde vi i år med. Jag, Jonas och de båda minsta. Vi började med att ta frukostfika på Vetekatten. Sedan gick vi bort till Gamla Stan. Där finns ett par butiker som vi bara måste förbi. SciFi-butiken och TNF-butiken! Det var mest jag som uppskattade TNF-butiken, hittade två böcker där och även om alla tycker det är roligt att titta i SciFi-butiken så var det jag som fyndade: en kalender för 2018 och två spännande spel. När vi väl tagit oss igenom dem var det dags för lunch, sedan strosade vi runt lite i stan. I år var det inga köer till Buttericks som det brukar vara när vi går tillbaka till tåget. Vi tog en fika till innan vi vände tillbaka till Centralen. Ganska lagom utflykt och alla var lagom trötta på tåget hem.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Translate »