Vår liguster blommar så fint.

Klippt gräs och bakat rababerpaj

Ja, rubriken säger väl allt. Idag har jag:

  • Suttit ute på uteplatsen, drack kaffe i växthuset först.
  • Klippt gräsmattan upp mot skogen.
  • Gjort en rabarberpaj som blev lyckad. smör, havregryn tills de blev mättade, i med mjöl och socker till bra konsistens. Lite bakpulver och kanel också. I pajen hade jag rabarber och frusna krusbär, kryddade med ingefära. Jag är nöjd och de andra gillade den.

Edvin övningskörde med Jonas på kvällen, det gick ganska bra. Särskilt med tanke på att han inte kört på över ett år.

I kväll fick jag en genialisk idé för att föra över en webbsida till WordPress! Egentligen helt uppenbart för förutsättningarna finns där, det gäller bara att komma på det! Så i kväll kom jag väldigt långt i min migrering, så lycklig över det!

På det stora hela en rätt så bra dag.😀