Vi klarade det!!!

PokémonjaktEn riktigt rolig Pokémondag! För det första har fyra av fem i familjen börjat spela! Första gången på länge som så många spelat samma spel. Senast var när SimCity 4 kom tror jag, annars är det när alla – ja, hela familjen – spelade Minecraft. Minns inte när jag spelade Minecraft senast…

Pokégym 4 - mumsmonsterPå kvällen packade jag en ryggsäck med fika, sedan tog vi en långpromenad bort till kyrkan. Där aktiverade jag en lure module medan vi satt på en bänk och fikade. Det blev lite kyligt efter en stund, det blåste ganska kalla vindar, så vi orkade inte sitta hela halvtimmen. Istället funderade vi på om det skulle finnas någon chans att överta gymmet. Jag har ju ett par riktigt bra Pokémons. Vi kom fram till att det kan vara värt ett försök. Det var det!!! Jag fick kämpa två rundor innan jag hade tagit över, men det gick! Oylre och Ertingel satte in varsin Pokémon att hjälpa till att vakta gymmet.

Pokégym 2Vid det laget var vissa riktigt frusna och batterierna började ta slut så det blev till att traska hem igen. Jag tror inte att någon fångade någon ny Pokémon ikväll.

 

Translate »
%d bloggare gillar detta: