Ensam hemma

Idag var jag ensam när jag kom hem. Alla andra är fortfarande lediga, bara jag som börjat jobba. De andra var till sta’n och såg nya Star Trek filmen. Jag orkade inte följa med utan åkte hem efter jobbet.

Det blev min vanliga 5 km runda. Hade tänkt springa men det var för varmt. När jag kommit tre km funderade jag på om jag skulle fortsätta eller om jag skulle fortsätta och få ihop 6 km. Då såg jag en blixt bland molnen, valet blev enkelt och jag sprang mer än jag borde biten som var kvar. Det blev inget åskoväder så språngmarschen blev helt i onödan men det kändes rätt bra ändå 🙂

Lyckades ”hatcha” ett par ägg och stannade och fångade några Pokémon längs vägen. Körde med energisparläget som finns i spelet, men det är helknäppt. Det går inte att stoppa ner telefonen i fickan, för då gör man ficktryckningar, hade massor av appar öppna när jag kollade en gång. Det gör det krångligt att använda det.