Örebro-tur

IMG_2016-07-23-18134389Idag åkte vi till Örebro för att testa att leta Pokémon. Jonas, pappan i familjen släppte av oss andra vid Centralen medan han åkte till byggvaruhuset.

Så kul det var! Flera Pokestops på vägen in till centrum! Många nya Pokémons. Vi stannade till vid Nikolaikyrkan vid Stortorget mitt i centrum. Området har blivit ett centrum för stadens Pokémonspelare. Det är så gott som alltid massor av folk där. Det finns tre Pokéstops på kyrkan så man kan sitta där och spinna flera skivor utan att röra sig. Eftersom det nästan hela dagarna är luremodules aktiva finns också chansen att fånga många Pokémons.

Edvin hade lite svårt att få GPS:en att fungera så vi gick en bit till för att se om vi skulle hitta några fler. Vi hittade några till men vände vid Krämaren. Vid det laget hade Jonas shoppat klart, så vi väntade en stund vid Nikolaikyrkan igen innan Jonas var framme och hämtade upp oss.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Translate »