Pokégym vid kyrkan

Grabbarna är ute på dagen och letar Pokémon och de följer med mig ut på kvällen också. Det är så kul att göra det tillsammans även om det känns som om belöningen blir sådär. Oftast hittar vi 8-10 stycken på våra promenader. Ikväll gick vi 4,6 km på kvällen när luften svalnat lite.

I en av Fellingsbro-grupperna på Facebook ryktades det om ett Gym vid kyrkan och vi var alla lite nyfikna på om det låg någon sanning i det. På väg ut mötte vi ett gäng som såg ut som om de också spelade. Det gjorde de säkert, folk går som zombies och tittar ner i telefonerna fast de inte behöver göra det egentligen och det är mycket avslöjande.

Eftersom vi ville prova att erövra gymmet försökte vi enas om vilket lag vi skulle gå med i. Vi var snabbt överens om att det gula laget är vårt lag!

Vid kyrkan var vi ensamma. Jag försökte ta över gymmet som kontrollerades av rött lag men det gick inte alls. Det kändes som om laget som kontrollerade gymmet låg minst två-tre dagar före oss. Det kändes lite deppigt för oss alla, hur ska vi någonsin ha någon chans att ta över ett gym? Hur kul är det att spela när man väl fångat alla Pokémon?

Jag hittade en Bellsprout ute på åkern, det var kul! Annars är det mycket samma, samma.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Translate »