Kettlebell

Nybörjare på kettlebells

Som vanligt är det väl en fråga om definition. Nybörjare? Jag fick mina kettlebells förra året när jag fyllde och jag har använt dem ibland. Ibland dagligen och ibland mer sällan eller inte alls. Redan från början letade jag på några klipp som jag tyckte var bra. Jag har en spellista på YouTube med några korta och enkla övningar.

Idag har jag tagit fram ena kettlebellen igen. Den på fyra kilo eftersom jag inte känner mig särskilt vältränad. Jag kan säga att jo, jag slänger lätt med den, men man blir faktiskt ganska varm redan efter ett tiominuterspass! Så här kommer en direktlänk till ett av mina favoritklipp för nybörjare. Enkla övningar och så kort att det inte finns någon ursäkt att låta bli.

Har du något bättre tips? På nybörjarövningar. Skriv gärna länken i en kommentar så lägger jag upp den så snart jag ser att det inte är ett spammeddelande! 🙂

Kettlebell på fyra kilo.

Som vanligt är det väl en fråga om definition. Nybörjare? Jag fick mina kettlebells förra året när jag fyllde och jag har använt dem ibland. Ibland dagligen och ibland mer sällan eller inte alls. Redan från början letade jag på några klipp som jag tyckte var bra. Jag har en spellista på YouTube med några korta och enkla övningar.

Idag har jag tagit fram ena kettlebellen igen. Den på fyra kilo eftersom jag inte känner mig särskilt vältränad. Jag kan säga att jo, jag slänger lätt med den, men man blir faktiskt ganska varm redan efter ett tiominuterspass! Så här kommer en direktlänk till ett av mina favoritklipp för nybörjare. Enkla övningar och så kort att det inte finns någon ursäkt att låta bli.

Har du något bättre tips? På nybörjarövningar. Skriv gärna länken i en kommentar så lägger jag upp den så snart jag ser att det inte är ett spammeddelande! 🙂