Träning på gång, Selfie efter träning

Testar att lägga upp info direkt från RunKeeper


 

Ja, så ser det ut när man lägger upp träningspass direkt från träningsappen RunKeeper. Vet inte om jag kommer att använda den på det här viset någon mer gång men det var lite kul att testa. Det enda jag har att klaga på är att jag inte kan välja språk, å andra sidan är informationen väldigt tydlig.

Jag tänkte ta en promenad medan solen sken på förmiddagen, hade hört att SMHI gått ut med klass 1 varning på grund av att det skulle komma en massa regn. När jag gått en halv kilometer gick solen i moln, det var ett stort gått moln så jag tänkte att det är bäst att vända tillbaka. Därför blev det inte längre sträcka idag.

Ooops! Kolla antal brända kalorier! 🙂 Anges med 12 decimalers exakthet – måste vara detsamma som minsta svettdroppe, eller???

Lämna ett svar

Translate »