Träning på gång, Selfie efter träning

Coopertest no.1

Nu har Jonas och jag tränat sedan 23 juni. Promenader har vi tagit till och från men nu har vi varit ute nästan varje dag och antingen sprungit eller gått. Jag tycker jag gör stora framsteg. Från att haft kondition så nära noll som går och då menar jag verkligen det på alla sätt och vis – orkade knappt ta mig till brevlådan som ligger från huset när det var som värst till att kanske (nästan) orka springa halva 2,5 km slingan.

Det går upp och ner från dag till dag, ibland är det jättesegt och andra känns det nästan skönt att springa en liten bit. Oftast går slingan snabbare om jag springer korta sträckor så jag inte behöver gå så långt för att orka springa igen.

Idag gjorde jag ett Coopertest. Det är ett slags konditionstest som tar med ålder och kön i beräkningen, ska skriva mer om vad det är en annan dag. Med Endomondo-appen i telefonen får man ett resultat på en gång:
Fitness score: 20
Konditionsnivå: Låg

Det kändes lite nedslående att inte vara bättre än så, å andra sidan kan det bara bli bättre 🙂

Lämna ett svar

Translate »