Apelbodastenen

Idag var grödan kring Apelbodastenen skördad, så det var dags att logga Rune Stones. Eftersom varje runsten bara får loggas en gång var det lite pirrigt ifall någon annan också var på G att logga den. Maria stannade till på vägen hem och fotograferade stenen men upptäckte att det skulle vara en bild med GPS också, så det fick bli en tur till framåt kvällningen.

Det är alltid spännande att köra på Käglan-vägen. Krokigt och hög fart men det höll på att bli lite väl spännande då någon valde att köra om Länsbussen i ytterkurva precis där vi gick! Det kändes som om vi fick en andra chans där…

När vi ändå var framme till stenen passade vi på att logga cachen i närheten, lade i en vattentålig remsa eftersom den gamla var fuktskadad.

 Rune stones

 Apelboda stenen

Relaterade bilder: