Dala höstevent 2013

Idag blev det en heldag i Borlänge där årets Dala-event höll till.

Vi kom inte iväg förrän halv nio, hade behövt åka vid åtta för att komma i tid. Tror inte det spelade så stor roll. Tittade på TBs och förde över nya cacher till mobil och GPS innan släppet.

Vi försökte oss på två FTF men hann inte först till någon så vi gav upp och atsade på att logga så många som möjligt istället. Det blev ett gäng vid Amsberg, Gylle och Domnarvet. Ett CITO blev det också.

Efter COTOt blev det några runt Kupolen och Teknikdalen. När det började bli för mörkt och dags att vända hemåt insåg vi att vi bara hade en kvar till 300. Det måste vi ju klara en dag som denna! Tyckte vi… Det visade sig bli svårare än vi trott! Antingen kom vi inte åt cachen eller så var det mugglare i vägen. Inte förrän vi kom till Ludvika lyckades vi logga nr 300.

Då kändes det så bra att vi loggade några fler utefter vägen så när vi kom hem hade vi 306 cacher loggade! Det blev rekord på en dag också, 38 st.

 Järnvägsstationer #1 Ludvika nr 300

 Älvbrinken #11 första D/T 3,5/1,5

 plåtslagare högst placerade hittills på 316 möh