Moln över huset i Fellingsbro

Besökt Arbetsförmedlingen

Jag är glad att jag hade en bokad tid till AF idag för drop-in väntrummet där känns som en enda stor röra, samma väntrum till AF, FK och Skattemyndigheten och inga kölappar. Folk som står, folk som hänger, folk som sitter, unga människor och gamla människor med rollator trängs och tävlar om att få komma in.

För min del tyckte de inte jag behövde några fler åtgärder än att gå till jobbet som planerat, det känns helt OK. Det tar större delen av min tid och tillvaro just nu.

Jag parkerade utanför Folkets Hus för att få mig en promenad. Passade på att gå in på bokhandeln för att köpa några vykort, jag har gått med i postcrossing.com där man skickar vykort till varann. Jag samlade på vykort i min ungdom, sedan glömdes det bort när jag fick barn och det var enklare att maila hälsningar. En av mina Facebook-vänner är med i Postcrossing, det var så jag upptäckte det. Skickade kort till Vitryssland, Ryssland (då började jag fundera på om det bara är gamla öststater som är med), Finland, Tyskland och USA.

Relaterade bilder: