Sovrumsfönstret

Vacker vinterdag

Har du lagt märke till att ljuset blir ett helt annat så fort vi skriver januari!? Fram i mitten av månaden tycker jag att det är märkbart ljusare både på dagen och på kvällen men redan nu är det som om ljuset ändras även om solen inte står så mycket högre än för en vecka sedan.

Jag har mått riktigt bra idag. Gick en promenad innan frukost tillsammans med Jonas och en frampå kvällningen med äldste sonen.

Dagens bild får bli en bild på fönstret i sovrummet som Jonas renoverade innan jul, vi invigde rummet natten till julafton. Bästa julklappen, alla kategorier! Det är fortfarande ganska ostökigt – det känns väldigt lyxigt! Som att bo på hotell. Nymålat i tak och på väggar och nytt parkettgolv. Golvet fick vi till bra pris eftersom det är både andra-, tredje- och kanske fjärdesortering på det.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Translate »